ساعت ۱۱:٥٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٢٥  کلمات کلیدی: خشک کردن سبزیجات

سبزیجات:

به جای فریز نمودن سبزیجات آنها را خشک نمایید. سبزیها را به روش صحیح شسته، بگذارید آب آن برود. سپس بر روی پارچه‎ای تمیز پهن نموده و جلوی پنکه قرار دهید. پس از خشک شدن، از ساقه جدا نموده و در کیسه‎ای پارچه‎ای بریزید.

- به جای زودپز کردن، حبوبات را شب قبل خیس نموده و از دیگ سنگی استفاده نمایید.

باقلا و نخود فرنگی:

باقلا و نخود فرنگی را از غلاف جدا نموده، باقلا را می‎توانید نصف کنید، بدون آنکه آنها را بشویید، بر روی پارچه‎ای پهن و جلوی پنکه قرار دهید. هر دو ساعت یکبار، آنها را زیر و رو کرده تا خشک شوند. در هنگام استفاده، برای آنکه تازگی خود را بدست آورند، آنها را در آب بریزید و بشویید.

- خشک کردن گوجه فرنگی: گوجه را از وسط ،دو نیم کرده و کمی نمک روی آن پاشیده و در معرض آفتاب قرار دهید تا خشک شود، سپس در کیسه پارچه‎ای بریزید