ساعت ٥:۱۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۳/۳  کلمات کلیدی: نکات ریز کدبانو

هنگام گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید با این کار هویج مدت بیشتری تازه می‌ماند و دیرتر پلاسیده می‌شود.

-اگر می‌خواهید چایتان زود آماده شود به اندازه یک استکان آب در کتری بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. زمانی که جوشید  چای را دم کنید و بعد کتری را پرکنید  و بگذارید تا بجوشد. زمانی که به جوش آمد، چای غلیظ درست شده را رقیق کنید.  و دیگر نیاز به زمان بیشتری برای دم کشیدن نیست.

-به وسیله خمیردندان می توانید خش‌های ظروف بلوری را صیقل دهید و محو کنید.

-اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، در زمان پختن (به ویژه به شیوه بیفتک) کمتر سفت می‌شود.

-اگر سوراخ‌های اتوی بخار گرفته است، می توانید نصف استکان سرکه در آن بریزید و بگذارید یک شب بماند.

-تلفن منزل را با محلول الکل تمیز کنید تا هم تمیز و هم ضدعفونی شود تا از میکروب‌های منتقل شده به وسیله افرادی که با آن گفتگو کرده‌اند در امان بمانید. این روش را در مورد تلفن محل کار خود نیز می‌توانید انجام دهید.

-اگر  می خواهید گوشت ترد شود روی آن  مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید ۲ ساعت بماند.

-اگر می‌خواهید طعم گوجه فرنگی به هنگام پخت عوض نشود، نصف قاشق چایخوری شکر به آن اضافه نمایید.

-اگر می‌خواهید به آسانی پوست گوجه فرنگی را بکنید، ابتدابا نوک چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد نمایید سپس آن را در آب جوش قرار دهید و بعد در آب یخ قرار دهید.

-برای اینکه  گل کلم زمان پختن سفید شود، باید زمان پخت کمی شیر به آن اضافه نمایید.

-برای برطرف کردن بوی بد یخچال یک ظرف جوش شیرین در آن بگذارید تا بوی بد از بین برود.

-داخل کیسه نان یک ساقه کرفس بگذارید تا مدت بیشتری نان را تازه نگه دارید.

-برای اینکه موز مدت زمان بیشتری باقی بماند و خراب و سیاه نشود آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و سپس در یخچال بگذارید.

-برای اینکه بتوانید د مغز گردو را درسته از پوست آن  خارج کنید، گردوها را یک شبانه‌روز در آب نمک خیس کنید و سپس آنها را بشکنید.